Slzy nad potravinami

 

Slzy nad potravinami toť jest věta, která by mohlá zaznít když vejdu do některých hospod. Já mám rád různé hostince, restaurace, hospody, a bufáče. Ovšem co nám to cpou pod nos. To buď jásám radostí a i to slupnu a nebo by se mi chtělo brečet. Když si to vezmem ze zadu, z centra, ze zadu, z boku, z hora nebo z dola tak jsou dobré resturanty v lese, pro kolaře, in-line terosity, nebo pro normální lidi, kde je za pípo hospodskej, s čistým placem, a za ním je gril, či mini kuchyňka z domácí tláčou, nebo alespoň nějakou jitrničkou či špekáčkem. V sudu má kofoli, pivíčko, jež krásně pěni do čistých skleniček, přes čisté trubky. Na poličce se leskne peprmincka, vodečka, či rum. Krásný vypucovaný jak ze škatulky.

Nebo je hospoda na spůsob 'sejedem se na záchytce. Bordel jak v kanálu. Na židlých chrápají zrudlé vaky jež má pod hlavou ten vak vysypaný. Za pípou je prase v zástěře a má všude jako ve chlívku. V kuchyň vybombardovaná a zasypaná hnojem. Přeplněnej mrazák a nádobí je neumyté na stole. Trubky v pípě, nepropláchnuté a kapáky všude okolo. Těmto zařízení se prosím vyhněte, tam vaří z polotovarů, z mrazáku a na hygienu neberou ohled.

Právě toto je problém, jlikož já nad tím brečím, nebo mi je smutno čo mám chuť to hodit kuchaři na hlavu. Nejen že se špatně najím tak i jsem rozladěm a musím si zajít na obalení nervu. To nepočítám éčka v potravinách, pesticidy na polích, či paraziti v potravinách.

 Protož vám děkuji za přečtení tohoto textu. Kterým jsem vám aspoň ukázal co si myslím o špatném stravováním.

Zjednodušeně: Jezte jen tam kde nedělají polotovary a jeste vše co chcete.

Děkuji Váš Janovel